Onhan se ollut jo ajat sitten tehtynä eli viime vuonna joulukuussa ja painoakin on tippunut 35 kg. Aikas mainio määrä, mutten suinkaan ole tyytyväinen.
alkuun se tietysti tippui sellaisella vauhdilla , ettei mitään rajaa, mutta viimeiset pari kuukautta on junnannut paikoillaan. Ei tämä ole mikään hokkuspokkus taikatemppu, jolla laihtuu laihaksi ilman työtä. Itse ainakin joudun edelleen laihduttamaan, kuten ennekin, sillä pystyn syömään kuitenkin aika isoja annoksia, vaikka luulin, että annokset ovat vain hyvin pikkuisia. Eiväthän ne annokset tietenkään ole mitään sellaisia suursyömärin annoksia kuin ennen, mutta kuitenkin saa katsoa, mitä suuhunsa laittaa.
Itselläni on edelleen ongelmana se, että ramppaan iltaisin jääkaapilla tutkimassa mitä sieltä löytyy. Se on kyllä sellainen tapa, että antaisin mitä vaan, jos pääsisin siitä eroon.  Syön siis edelleen usein, mutta pienempiä määriä.
Saahan nähdä, onko tää leikkauksen teho jo kokonaan saavutettu, vai laihdunko vielä?
Minussa herää ristiriitaisia tunteita, kun vertaisryhmässä, jossa olen, toitotetaan kaiken aikaa, että pitisi oppia syömään oikein ja lopettaa laihduttaminen. En minä voi lopettaa laihduttamista, koska muuten homma repeää taas käsistä. Lihon niin hemmetin nopeasti!
Pitäis tätäkin yrittää päivitellä jossakin vaiheessa...