Jaaha, elämä on ollut yhtä lentoa, joten tänne kirjoittelu jäänyt vähemmälle. Oon kuitenkin kivasti reipastunut ja yrittänyt joka viikko pari-kolme kertaa liikkua. Onneksi on ihana työkaveri, joka potkii yhteisiin liikuntahetkiin! On mun oma personal trainerini :)

Syömiset ei ole kunnossa edelleenkään, sorrun lähes joka ilta syöpöttelyyn.. se on vähän niinkuin alkoholisti juopottelis eli kun korkin avaa- ei pysty enää lopettamaan.. Täytyy tästä taas kerran puhua ravitsemissuunnittelijan kanssa ensi viikolla vaikka tiedänkin hänen kertovan TAAS kerran säännöllisen ateriarytmin merkityksestä mättämisen ehkäisemiseksi.

Ja yks haave on taas pulpahtanut

  • Haluan olla niin hoikka, että tavallinen pyyhe riittää ympärilleni julkisissa tiloissa kulkiessa

Joo, kyllä taas uimahallissa nolotti kun ei maksimallinen pyyhe peittänyt kokonaan vaan sai kietoa itseään mitä ihmeellisempään asentoon.. ja sitä paitsi se pirun iso pyyhe vie treenikassissa älyttömän tilan... josta tuli samalla toinenkin haave mieleen

  • Hoikkana haluan ottaa ulkomaan matkoille mukaan pienemmän matkalaukun tai enemmän vaatteita, koska pienemmät vaatteet menevät luonnollisesti pienempään tilaan

Tähän oon muuten monta kertaa kiinnittäny huomiota lentokentällä, läskeillä ihmisillä on kamalan isot matkalaukut, aika raskasta..

Aamun paino oli 119.8.