Joku joulumasis vissiin menossa kun tuntuu etten ole tehny mitään muuta ku syöny koko päivän. Siis mikään rajoitin ei ole päässäni soinut vaikka on ollut jo ihan paha olla fyysisestikin. Kai mulla on oikeasti joku ahmimishäiriö. Joulu siis sinänsä on ihan kivasti mennyt, ei olla riidelty miehen kanssa eikä lapsetkaan ole keksineet mitään älytöntä.

En ole pitkään aikaan kirjoittanut mitään, Meinannut olen monta kertaa, mutta jotenkin se on vaikeaa, kun ei niihin julkisesti kirjoittamiin haaveisiin ja tavoitteisiin ole päässyt. Sit huomasin, että kun minulla oli ne päättömät valokuvat itsestäni, niin se rajoitti jotenkin kirjoittamista. Ajattelin, että jos joku kuitenkin vaikka tunnistaa minut niistä.. Joten poistin ne valokuvat tänään ja toivon saavani uutta tajunnan virtaa teksteihini.

En ole käynyt vaakassa vähään aikaan, olen luultavasti saanut takaisin sen 5 kiloa, jotka sain pudotettua.. Meinaan käydä viimeistää tammikuun alussa vaakalla. Nyt kuitenkin on lomaa ja pientä reissun tynkää niin ei viitsi itseään ahdistaa yhtään enempää. Toivottavasti huominen olisi jo vähän kohtuullisempi syömisten puolesta ja jos vaikka pienen päiväkävelyn jaksais tehdä.. åaitsi että säätiedotus on luvannut tosi huonoa keliä ja mikäpä sen parempi tekosyy jäädä sohvan nurkkaan telkkaria tuijottamaan,