Joo, eilen sitten tuli kunnostauduttua ja juostua kolme varttia vesijuoksua. Kyllä vaan on tehokasta liikuntaa ja mikä parasta, saa olla omien ajatustensa kanssa ihan itsekseen. Pari pikku asiaa vain vaivasi, ensinnäkin se, että se vyö puristi sisäelimiäni siten, että oikein mahaa alkoi särkemään ja sitten jouduin siirtämään sen vyön tuon röllykkämahani alle... luojan kiitos kukaan ei näe veden alle sitä missä vyö kulkee Nolostunut

Ja se toinen vaiva oli älyttömästä turvotuksesta johtuen pissahätä , joka alkoi jo 20 minuutin juoksun jälkeen häiritsemään.. Pissalla ravasin tosiaan koko päivän ja se näkyi tämän aamun punnituksessa 1,6 kilon tippumisena.. mutta huomenna aamulla meen vaakaan ja kirjaan etusivun laatikkoon lukeman.

Syömisten suhteen olen taas jotenkin ongelmallisessa tilanteessa, päivät menee hyvin työmaalla, kevyttä syötävää enkä nyt herkkuihin ole kajonnut mutta eilenkin sitten illalla repesin ja söin ison läjän hapankorppuja oikealla voilla päällystettynä, neljä vehnäpaahtoleipää ja palan täytekakkua... ei hitto kun itsekuri on ihan nolla!! Millähän sitä saisi kehitettyä???