Mahtavasti meni se ensimmäinen nutrilett viikko, paino tillui melkein neljä kiloa. Alun perin oli tarkoitus, että viikon yritän sinnitellä mutta en ole sit malttanut vieläkään siirtyä tavalliselle ruoalle kun näin hyvin on menny. Nyt tässä päivä kerrallaan elellään ja nutraillaan..

Tänään oon saanut aikaiseksi vaikka mitä, pihan järjestelyä, talon maalausta ja vielä illan päätteeksi pesin muutaman maton. Tää oli jo toinen matonpesusatsi tälle kesälle, kun veljen koira sattui olemaan meillä viime viikolla oksennustaudissa mutta onneksi on kunnon pesuri ja paikka missä pestä niin homma sujuu vaikka useamman kerran kesässä.

Haaveitakin on taasen tullut päähäni, kun katselin erään tuttavan valokuvia ja siellä naiset istuivat nuoren miehen polvella. Ajattelin että voi hitto, kun minä en ole oikeastaan koskaan voinut istua kenenkään polvella.. Ja kuinka monissa tilaisuuksissa minäkin olen kateellisena katsellut hoikkia naisia, jotka perhosen lailla istahtavat tuosta vain vaikka vieraan miehen polvelle. Arvaa vaan meniskö minun allani lumpiot ihan hajalle!! Joten lisään haavelistaan:

  • laihana istun vieraan miehen polvelle

Nyt meinaa selkä jumittaa, joten oikasen peiton alle...